Μιχαλακοπούλου 92, Ιλίσια, Αθήνα, 11528

210 7470422 | 210 7470244

Οι Εξιδεικευμένοι Γιατροί μας

Δέσποινα Μουρτζούκου

Η ιατρός κα Δέσποινα Μουρτζούκου είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισε με την ειδικότητα της Παθολογικής Ανατομικής (4 χρόνια στο Γ.Ν.Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και 15 μήνες στο Γ.Ν.Αθηνών «Σισμανόγλειο»). Το 2013 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Παθολογικής Ανατομικής.

Στη διετία 2014-2016 εργάστηκε στην Αγγλία, στα Παθολογοανατομικά Εργαστήρια του St. George’s Hospital (5 μήνες) και του Royal Marsden Hospital (19 μήνες) του Λονδίνου, όπου συνεργάστηκε με παγκοσμίως καταξιωμένους Παθολογοανατόμους, διευρύνοντας τις γνώσεις της στα σύγχρονα δεδομένα της ειδικότητας (ασχολήθηκε με Μαλακά Μόρια, Μαστό, Δέρμα, Κεφαλή – Τράχηλο, Ουροποιητικό, Γυναικολογικό, Γαστρεντερικό Σύστημα).

Από τον Μάιο 2016 εργάζεται ως Παθολογοανατόμος στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο Istomedica, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε παρασκευάσματα Ουροποιο-γεννητικού, Μαστού και Μαλακών Μορίων.

Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται 8 δημοσιεύσεις (6 σε διεθνή περιοδικά), παρουσιάσεις / αναρτημένες-ελεύθερες ανακοινώσεις (άνω των 30 ), καθώς και συμμετοχή σε συνέδρια / σεμινάρια (άνω των 30). Επίσης, έχει παρακολουθήσει 10 προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης, μεταξύ των οποίων και για μοριακές-κυτταρογενετικές τεχνικές στην σύγχρονη κλινική πράξη. Έχει ολοκληρώσει 2 κλινικά audits στο Λονδίνο, ενώ ένα ακόμα audit βρίσκεται σε εξέλιξη.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Παθ. Ανατομικής και του General Medical Council (U.K.).

Άιντα Τσιτλίδου

 

 Η γιατρός Κα Τσιτλίδου Άιντα, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Κρατικού Ιατρικού Ινστιτούτου της πόλης Αστάνα στο Καζακστάν.

 Αναγνώρισε των Τίτλο Σπουδών Πτυχίου Ιατρικής, από τον αρμόδιο φορέα πιστοποίησης, Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

 

Συνέχισε με την ειδικότητα της Παθολογικής Ανατομικής, τόσο στο ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς” όσο και στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α  "Η Σωτηρια".

Το 2014, έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Παθολογικής Ανατομικής.

 

Απο τον Νοεμβριο του 2014, εργάζεται ως Παθολογοανατόμος στο Παθολογοανατομικό εργαστήριο Istomedica, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε 

παρασκευάσματα που αφορούν το Γαστρεντερικό Σύστημα και στο Δέρμα.

 

Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται δημοσιεύσεις, παρουσιάσεις , συμμετοχή σε συνέδρια-σεμινάρια και παρακολουθήσεις στα 

προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρίας Παθολογικής Ανατομικής.

Ελένη Μουρτζούκου

 

Η κα Μουρτζούκου Ελένη είναι ιατρός παθολογοανατόμος, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο Istomedica από τον Ιούλιο του 2013.

 

Έχει εργασθεί ως ειδικευόμενη παθολογοανατόμος επί 4,5 έτη στο ΓΝ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» και ως ειδικευόμενη κυτταρολόγος στο ΓΝ Ευαγγελισμός επί 1,5 έτος, με μετεκπαίδευση στην Παθολογική Ανατομική οστών-μαλακών μορίων (ΓΝ Ασκληπιείο Βούλας), γυναικολογικού (ΓΝ Έλενα Βενιζέλου), πνεύμονα (ΓΝ Νοσημάτων Θώρακος Σωτηρία) και αιμοπαθολογοανατομία (ΓΝ Ευαγγελισμός).


Επί 1,5 έτος συμμετείχε ενεργά στο κλινικό και ερευνητικό έργο του ΓΝ Ανδρέας Συγγρός. Επί 2ετία εργάσθηκε στον πρωτοβάθμιο και τριτοβάθμιο τομέα υγείας της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας (ν. Ηλείας) ως κλινικός ιατρός. Από το 2009 ασχολείται με την ερευνητική επιδημιολογία-λοιμωξιολογία. Από το 2002 έχει συμμετοχή με ανακοινώσεις και εργασίες σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και έντυπα.

 

Είναι ενεργό μέλος του ΙΣΑ και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής.