92 Michalakopoulou street, Ilissia, Athens, 115 28

+30 210 7470422 | +30 210 7470244

Privacy Policy

Καλώς ήλθατε στην Istomedica. Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή προς εσάς υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου με αξιοποίηση όλων των σύγχρονων αρχών της ιατρικής επιστήμης και των πλέον προηγμένων τεχνικών μεθόδων. Παράλληλα, μεριμνούμε ιδιαίτερα για την εμπιστευτικότητα που καλύπτει όλη τη δραστηριότητά μας και τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων σας. Για τον σκοπό αυτό αυτόν εφαρμόζουμε όλα τα απαιτούμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη νόμιμη και ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Με το κείμενο αυτό που απευθύνεται σε όλους όσους συναλλάσσονται με οποιονδήποτε τρόπο μαζί μας (ασθενείς και τους εκπροσώπους τους, προμηθευτές και συνεργάτες μας, επισκέπτες στα γραφεία μας κλπ.), σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 679/2016 (ο «Κανονισμός») για τα εξής:

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι η εταιρία μας Παθολογοανατομικό Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Γούτας Ν. - Βλαχοδημητρόπουλος Δ. Ιατρική ΕΕ με διακριτικό τίτλο Istomedica, ΑΦΜ 800429513, ΔΟΥ: ΙΒ Αθηνών, έδρα στην οδό Μιχαλακοπούλου 92, 11528 Αθήνα, τηλ. 2107470422 & 2107470244, fax: 210 7470544 & email info@istomedica.com.

 

 

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

και από που τα συλλέγουμε

 

  • Εάν είστε ασθενής θα συλλέγουμε και θα επεξεργαζόμαστε: (α) Στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας μαζί σας: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο/ όνομα συζύγου/γένος, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ & ΔΟΥ, αριθμό δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, φύλο, φυλή, ημερομηνία & τόπο γέννησης, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας, email (β) Δεδομένα υγείας: βιολογικά δείγματα/ γενετικά δεδομένα, τα οποία αποστέλλονται σε εμάς για τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων, ημερομηνία επέμβασης, ιατρικό ιστορικό & σχετικές πληροφορίες που μας παρέχονται προκειμένου να συνυπολογιστούν στη διάγνωση, προγενέστερες εξετάσεις, διαγνώσεις, υλικό εξετάσεων, όπως πλακίδια και κύβοι παραφίνης (γ) στοιχεία πληρωμών: ποσό, τράπεζα, στοιχεία λογαριασμού/πιστωτικής κάρτας από όπου μεταφέρθηκαν χρήματα σε εμάς, ημερομηνία συναλλαγής. Προσωπικά δεδομένα ανηλίκων (κάτω των 18 ετών) επεξεργαζόμαστε μόνο με τη συγκατάθεση προσώπου που έχει την επιμέλεια ή ασκεί τη γονική μέριμνα σύμφωνα με τον νόμο. Τα δεδομένα αυτά συλλέγουμε από εσάς, τον θεράποντα ιατρό σας ή τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του νοσοκομείου/κλινικής όπου περιθάλπεστε ή από μέλη της οικογένειας ή του στενού κύκλου σας που τα προσκομίζουν εξ μέρους σας, ιδίως όταν εσείς αδυνατείτε να τα φέρετε αυτοπροσώπως.

  • Εάν είστε ιατρός: (α) στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας μαζί σας: ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, ΑΦΜ, θέση στην κλινική/ νοσοκομείο, τηλέφωνο, fax, email, διεύθυνση, ώρες λειτουργίας του ιατρείου σας, κλπ. (β) στοιχεία συναλλαγών: ποσά, αριθμός λογαριασμού, ποσό και ημερομηνία συναλλαγής, καταβολή αμοιβής κλπ. (γ) εξετάσεις για τις οποίες έχετε παραπέμψει ασθενείς σας σε εμάς, διαγνώσεις σας σχετικά με ασθενείς σας, προς τους οποίους ή σχετικά με τους οποίους παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες. Τα στοιχεία αυτά μας τα έχετε δώσει εσείς οι ίδιοι ή οι ασθενείς σας ή οι τράπεζες (για τα δεδομένα συναλλαγών)

  • Εάν είστε εργαζόμενος ή εκπρόσωπος συνεργαζόμενης κλινικής/ νοσοκομείου ή προμηθευτής μας: (α) στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας μαζί σας: ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, θέση στην εταιρία/ νοσοκομείο, τηλέφωνο, fax, email, διεύθυνση (β) στοιχεία συναλλαγών: ποσά, αριθμός λογαριασμού, καταβολές, ημερομηνίες συναλλαγών κλπ. Τα δεδομένα αυτά έχουμε συλλέξει από εσάς ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του νοσοκομείου/ κλινικής ή προμηθευτή μας, όπου παρέχετε τις υπηρεσίες σας ή από τις τράπεζες (για τα στοιχεία συναλλαγών).

  • Εάν είτε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας: Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα περιήγησης στην ιστοσελίδα μας (διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (ΙΡ), την ημεροχρονολογία της επίσκεψής σας, τις σελίδες τις οποίες επισκεφτήκατε, καθώς και cookies (Μπορείτε να δείτε την Πολιτική Cookies ΕΔΩ). Εφόσον αποφασίσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, συλλέγουμε το ονοματεπώνυμο και το email σας, καταχωρούμε επίσης στο αρχείο μας το θέμα για το οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε και όλα αυτά, όπως εσείς τα συμπληρώνετε στη φόρμα επικοινωνίας.

  • Εάν είστε επισκέπτης στις εγκαταστάσεις μας: (α) στοιχεία ταυτοποίησής σας για την παραλαβή αποτελεσμάτων βάσει εξουσιοδότησης (β) Μεταξύ των οργανωτικών μέτρων που εφαρμόζουμε με σκοπό τη διαφύλαξη του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων είναι και η καταγραφή των χώρων μας από κάμερες ασφαλείας. Έτσι, εάν είστε επισκέπτης μας, η εικόνα σας θα καταγραφεί.


 

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας

Καταρχάς, επεξεργαζόμαστε μόνο όσα προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα και μόνο στο μέτρο που είναι αναγκαίο στο πλαίσιο της δραστηριότητάς μας για τους εξής σκοπούς:

  • Για την παροχή υπηρεσιών υγείας και συγκεκριμένα για τη διενέργεια των ιστολογικών, ανοσοϊστοχημικών, μοριακών και λοιπών γενετικών ελέγχων. Τα δεδομένα υγείας που επεξεργαζόμαστε αποτελούν προσωπικά δεδομένα ειδικού χαρακτήρα («ευαίσθητα»), η επεξεργασία τους είναι απαραίτητη για λόγους ιατρικής διάγνωσης, προληπτικής ιατρικής, παροχής υγειονομικής περίθαλψης ή θεραπείας, ιδίως μέσω συσχέτισης με ιατρικό ιστορικό. Πολύ συχνά, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για τον παραπάνω σκοπό αποσκοπεί επίσης στη διαφύλαξη της υγείας ως ζωτικού συμφέροντος του προσώπου στο οποίο αφορούν, το οποίο ενδέχεται να μην είναι σε θέση να συναινέσει στην επεξεργασία. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων υγείας πραγματοποιείται, βεβαίως, από ιατρούς ή υπό την ευθύνη ιατρών.

  • Για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς τους συναλλασσόμενους μαζί μας, όπως: την παραλαβή των δειγμάτων & την εξέτασή τους, την κατάρτιση της ιατρικής γνωμάτευσης & την αποστολή της στον ασθενή, τους οικείους ή τον θεράποντα ιατρό του, την πληρωμή των προμηθευτών μας, την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στους χώρους μας ή στην ιστοσελίδα μας κλπ.

  • Για τη συμμόρφωση της εταιρίας μας με υποχρεώσεις της που απορρέουν από τους νόμους, π.χ. τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν.3418/2005), τους φορολογικούς νόμους κλπ.

  • Για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων σε υποθέσεις που σχετίζονται με ιατρική ευθύνη ή γενικότερα την παροχή υπηρεσιών υγείας.

  • Για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αλλά και των εργαζομένων μας και των επισκεπτών, καθώς και των χώρων μας.

  • Για σκοπούς ιατρικών μελετών, έρευνας και διδασκαλίας, καθώς και για στατιστικούς σκοπούς, αφού όμως τα δεδομένα ανωνυμοποιηθούν, ώστε να μην μπορούν να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση συγκεκριμένου προσώπου. Εάν υπάρχει επιστημονικός λόγος να δημοσιοποιηθούν δεδομένα συγκεκριμένου ασθενούς, αυτό θα γίνει μόνον κατόπιν συναίνεσής του.

  • Για σκοπούς εμπορικής προώθησης μόνον προς ιατρούς, αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

  • Καταρτίζουμε προφίλ βασισμένο σε προσωπικά δεδομένα (π.χ. ασθενείς που δεν έχουν παραλάβει τη διάγνωση ή γιατροί συγκεκριμένης ειδικότητας), προς τον σκοπό ενημέρωσης ασθενών προκειμένου να ληφθούν μέτρα ιατρικής αντιμετώπισης και θεραπείας ή ιατρών σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  • Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από εμάς δεν συμπεριλαμβάνει αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων.

 

Ποιες είναι οι νομικές βάσεις

για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

 

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για νόμιμους λόγους, με αντικειμενικότητα, ακρίβεια και διαφάνεια, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση της εμπιστευτικότητας που επιβάλλεται. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιούμε μπορεί να βασίζεται:

  • Στη συγκατάθεσή σας: όταν μας φέρετε ένα δείγμα για εξέταση, θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την τήρηση των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν.

  • Στην ανάγκη προστασίας της υγείας σας, την οποία θεωρούμε ως ζωτικό συμφέρον σας. Εάν εσείς αδυνατείτε, ιδίως για λόγους υγείας, να μας φέρετε το δείγμα αυτοπροσώπως, θα ζητήσουμε από το πρόσωπο που μας το φέρνει να δηλώσει ότι είναι εξουσιοδοτημένο από εσάς και θα αναζητήσουμε στο εγγύς μέλλον τη δική σας συγκατάθεση, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Θεωρούμε ότι η αποστολή του δείγματος απευθείας από τον θεράποντα ιατρό σας έχει πάντα ως προϋπόθεση τη συναίνεσή σας και για τον λόγο αυτόν θα αποστείλουμε τη γνωμάτευση στον ίδιο, προκειμένου να τη συνεκτιμήσει άμεσα για το ιατρικό πόρισμα και τον έγκαιρο καθορισμό κατάλληλης θεραπείας.

  • Στην ανάγκη εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας προς εσάς από τη μεταξύ μας συμβατική σχέση, είτε αυτή αφορά σε παροχή υπηρεσιών υγείας, είτε αφορά σε σχέση προμηθευτή – πελάτη.

  • Στην ανάγκη τήρησης των υποχρεώσεών μας από τον νόμο (π.χ. την τήρηση ιατρικού αρχείου που επιβάλλεται από τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, την τήρηση φορολογικών αρχείων κλπ.),

  • Στην ανάγκη διαφύλαξης των εννόμων συμφερόντων μας: η εταιρία μας εφαρμόζει προηγμένες μεθόδους διενέργειας των εξετάσεων και έχει πιστοποιηθεί για τις υπηρεσίες που παρέχει από ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την πιστοποίηση σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούμε. Είναι επίσης απαραίτητη προκειμένου να είναι δυνατή η απόδειξη των εξετάσεων που διενεργήθηκαν και του αποτελέσματος που έχει εξαχθεί από τις εξετάσεις αυτές.

  • Στην ανάγκη παροχής ιατρικών υπηρεσιών για σκοπούς προληπτικής ή επαγγελματικής ιατρικής, ιατρικής διάγνωσης, παροχής υγειονομικής ή κοινωνικής περίθαλψης ή θεραπείας ή στο πλαίσιο σύμβασης με επαγγελματία του τομέα της υγείας.

  • Στην ανάγκη παροχής ιατρικών υπηρεσιών για λόγους δημοσίου συμφέροντος στον τομέα της δημόσιας υγείας.

  • Στην ανάγκη τήρησης αρχείων για σκοπούς επιστημονικής έρευνας και στατιστικής.


 

Για πόσο χρόνο τα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα

Τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα μόνον για όσο διάστημα είναι απολύτως απαραίτητο, ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίον τα επεξεργαζόμαστε, μετά την πάροδο του οποίου τα καταστρέφουμε με τρόπο που διαφυλάσσει την εμπιστευτικότητά τους. Τα δείγματα (γενετικό/ βιολογικό υλικό) παραμένουν στο χώρο του εργαστηρίου για χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα, μετά το οποίο καταστρέφονται με τον επιστημονικά ενδεδειγμένο τρόπο. Τήρηση του δείγματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος (επί του παραπεμπτικού) του εντέλλοντος ιατρού. Για λόγους διαφύλαξης του ζωτικού συμφέροντος της υγείας τους, προσωπικά δεδομένα ανηλίκων διατηρούνται εφ’ όρου ζωής τους, εκτός αν έχει ασκηθεί δικαίωμα διαγραφής τους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις τους Νόμου.

Πέραν αυτών, ο χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων συνήθως ορίζεται σε διατάξεις νόμων. Σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν.3418/2005) το ιατρικό αρχείο τηρείται από τα ιδιωτικά ιατρεία και τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του ιδιωτικού τομέα για μία δεκαετία από την τελευταία επίσκεψη του ασθενή και σε κάθε άλλη περίπτωση για μία εικοσαετία από την τελευταία επίσκεψη του ασθενή. Λόγω της φύσης των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχουμε και της συνεργασίας μας με κλινικές και νοσοκομεία, τα οποία οφείλουν να τηρούν τα προσωπικά δεδομένα για είκοσι χρόνια, θα τα τηρούμε και εμείς, προκειμένου να μπορούμε να ανατρέξουμε στο αρχείο μας και να δώσουμε πληροφορίες σχετικές με το ιατρικό ιστορικό σας, που ενδέχεται να είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας. Η αναγκαιότητα υπεράσπισης των εννόμων συμφερόντων μας ενώπιον Αρχών και δικαστηρίων επιβάλλει επίσης την τήρηση των προσωπικών δεδομένων σας για το ίδιο χρονικό διάστημα (είκοσι χρόνια). Η παραπάνω διάρκεια ισχύει εφόσον δεν προβλέπεται ή δεν θα επιβληθεί στο μέλλον μεγαλύτερη διάρκεια τήρησης από κανονιστική διάταξη. Τέλος, σε περίπτωση αντιδικίας τα δεδομένα θα διατηρούνται μέχρι τη λήξη της εκκρεμοδικίας, έστω κι αν διαρκέσει περισσότερο από είκοσι χρόνια.

Τα δεδομένα που συμπληρώνετε στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια άλλη μεταξύ μας σχέση διατηρούνται για έξη μήνες και μετά διαγράφονται.

Τα δεδομένα από τις κάμερες ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας διατηρούνται για τρεις ημέρες και μετά διαγράφονται.


 

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων σας

  • Τα προσωπικά δεδομένα σας αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας (στην οποία περιλαμβάνεται και η αποθήκευση και η διαβίβαση) από:

  • Τους ιατρούς μας,

  • Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας,

  • Τους θεράποντες ιατρούς σας, οι οποίοι μας αποστέλλουν τα δείγματα για εξέταση,

  • Τους ιατρούς ή εξουσιοδοτημένο προσωπικό του νοσοκομείου ή κλινικής, όπου δέχεστε περίθαλψη,

  • Τους συνεργάτες μας, που είτε είναι επαγγελματίες υγείας, είτε εταιρίες του τομέα της υγείας που ενεργούν για λογαριασμό μας και

  • Δικαστικές, φορολογικές ή άλλες δημόσιες Αρχές, εάν υπάρχει σχετική υποχρέωσή μας στο νόμο ή σε τρίτους μέσω εντολής από Δικαστική ή άλλη δημόσια Αρχή.

Σε κάθε περίπτωση, πλην των ιατρών που υπέχουν νόμιμο καθήκον τήρησης ιατρικού απορρήτου, η εταιρία μας έχει συνάψει σχετικές συμβάσεις, στις οποίες περιέχονται ρήτρες εμπιστευτικότητας. Με τις ρήτρες αυτές οι εργαζόμενοί μας και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας αναλαμβάνουν και συμβατικά την υποχρέωση να κρατούν εμπιστευτικά τα προσωπικά δεδομένα σας και να εφαρμόζουν όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τον Κανονισμό και γενικότερα το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Κατά κανόνα δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Εφόσον χρειαστεί να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε ερευνητικά κέντρα εκτός Ε.Ε. (ιδίως για τον σκοπό διενέργειας κάποιας πολύ εξειδικευμένης εξέτασης), αυτό θα γίνει μόνο με τη δική σας συναίνεση ή, εφόσον εσείς αδυνατείτε να δώσετε τη συναίνεσή σας, όταν η διαβίβαση είναι απαραίτητη για την προστασία της υγείας σας, που θεωρούμε ως ζωτικό σας συμφέρον. Σε κάθε περίπτωση, θα σας έχουμε προηγουμένως ενημερώσει σχετικά με τους ενδεχόμενους κινδύνους για την προστασία των δεδομένων σας, εάν η χώρα στην οποία θα αποσταλούν τα δεδομένα σας δεν παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων.


 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας

  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: στις περιπτώσεις που η επεξεργασία βασίζεται αποκλειστικά στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε οποτεδήποτε, χωρίς να θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που έχει γίνει μέχρι τότε.

  • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιους σκοπούς, ποιοι είναι οι αποδέκτες στους οποίους κοινολογήθηκαν ή πρόκειται να κοινολογηθούν, το χρονικό διάστημα για το οποίο αποθηκεύονται και κάθε διαθέσιμη πληροφορία για την προέλευσή τους.

  • Δικαίωμα διόρθωσης: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την επικαιροποίηση ή τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων σας που τηρούμε, καθώς και τη συμπλήρωσή τους.

  • Δικαίωμα διαγραφής: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε προσωπικά δεδομένα σας που τηρούμε, με την επιφύλαξη της τήρησης των νόμιμων υποχρεώσεών μας (ενδέχεται ο νόμος να απαιτεί από εμάς τη διατήρησή τους) και της διαφύλαξης του εννόμου συμφέροντος για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας που επεξεργαζόμαστε, εφόσον αμφισβητείτε την ακρίβειά τους και μέχρι την επαλήθευσή τους, ή εφόσον η επεξεργασία είναι αντίθετη στο νόμο, αλλά δεν θέλετε τη διαγραφή τους, ή αν εξέλιπε μεν ο λόγος επεξεργασίας των δεδομένων από εμάς, αλλά εσείς τα χρειάζεστε για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεών σας. Επίσης, όταν έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από εμάς εν αναμονή της επαλήθευσης του κατά πόσο οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας από εμάς υπερέχουν των λόγων για τους οποίους αντιτίθεστε στην επεξεργασία.

  • Δικαίωμα στη φορητότητα: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαβιβάσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας και διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

  • Δικαίωμα εναντίωσης στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ: έχετε δικαίωμα για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην επιδίωξη εννόμων συμφερόντων μας, την εκπλήρωση καθήκοντος προς το δημόσιο συμφέρον, καθώς και στη δημιουργία προφίλ για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης.

Για την άσκηση των προαναφερόμενων δικαιωμάτων σας, συμπληρώνετε το έντυπο που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, το οποίο μπορείτε εναλλακτικά:

  • Να καταθέσετε στα γραφεία μας (Μιχαλακοπούλου 92, 11528 Αθήνα)

  • Να μας στείλετε στο fax 210 7470544 ή στο mail: info@istomedica.gr

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) εγγράφως στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 92, 11528 Αθήνα ή μέσω fax στον αριθμό 210 7470544 ή μέσω mail: info@istomedica.gr

Εκτός των παραπάνω, εφόσον θεωρείτε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Στην ιστοσελίδα της www.dpa.gr > τα δικαιώματά μου > υποβολή καταγγελίας μπορείτε να βρείτε οδηγίες για την άσκηση αυτού του δικαιώματός σας.

 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

 

Η εταιρία μας ανάλογα με το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο και τη δραστηριότητά της ενδέχεται να τροποποιεί κατά καιρούς την πολιτική αυτή, η οποία πάντοτε επικαιροποιημένη θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας. Σας προτείνουμε να ανατρέχετε στην πολιτική απορρήτου, ώστε να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίον επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας.