210 7470422   210 7470244

Ευχαριστήριες Επιστολές

Επιστολές πελατών προς το Εργαστήριο μας.

Αγαπητέ Κύριε Γούτα,

Αγαπητέ Κύριε Βλαχοδημητρόπουλε,

Το προηγούμενο διάστημα , κατ'υπόδειξη του θεράποντος ιατρού της αδελφής μου από το νοσοκομείο της Ρόδου απευθυνθήκαμε στο εργαστήριο σας για επανεξέταση και διάγνωση δειγμάτων.

Η αδελφή μου Μ.Γ. είναι ΑΜΕΑ και έτσι εκ μέρους της , εγώ προώθησα τα δείγματα αυτά προς το εργαστήριο σας.

Εφόσον το εργαστήριο σας παρέλαβε τα δείγματα και αφού μάθατε ότι πρόκειται για άτομο ΑΜΕΑ διατυπώσατε την πρόθεση σας να παρέχετε δωρεάν τις υπηρεσίες σας. Σημειώνω δε, ότι δεν ζητήθηκε εκ μέρους μας η παροχή της δωρεάν εξέτασης .

Μέσα σε μια κοινωνία που ζούμε και χρόνο με τον χρόνο χάνονται το φιλότιμο, οι ευαισθησίες προς τους συνανθρώπους μας, οι αξίες και όλες οι αρετές που πάντα ήταν τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής ψυχής , η πράξη σας αυτή δίνει την ελπίδα ότι τελικά υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν υποχωρούν και δεν συμβιβάζονται με καθετί που υποβιβάζει τις αξίες που τους μεγάλωσαν οι γονείς τους .

Τέτοιες πράξεις και πρωτοβουλίες , κόντρα στις εποχές που ζούμε, είναι σαν μια ακτίνα του ήλιου στην Ανταρτική.

Θα ήθελα λοιπόν εκ μέρους της οικογένειας μου να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω θερμά για τέτοιου είδους κινήσεις που προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο, γιατί με βεβαιότητα μπορώ να υποθέσω ότι αυτή σας η προσφορά δεν θα ήταν η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία.

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να έδωσε την εντολή για την παραπάνω προσφορά, ώστε να εκφράσω ιδιαιτέρως τα συναισθήματα μου προς τον ίδιο/α προσωπικά αλλά επειδή θεωρώ ότι όλοι σας εκεί είσαστε μια ομάδα μοιραστείτε και πάλι όλα αυτά τα μικρά αγνά αλλά αληθινά συναισθήματα μας. Χίλια ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι ο Θεός να στέκετε πάντα δίπλα σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Μ.Γ.

Ρόδος.

Featured Posts
Αρχείο