Μιχαλακοπούλου 92, Ιλίσια, Αθήνα, 11528

210 7470422 | 210 7470244

istomedica.com

Σχετικά με το Εργαστήριο

Το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο

Όραμα μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που να αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες μας, τους επαγγελματίες υγείας και κυρίως τους ασθενείς.

Εφαρμόζουμε υψηλά ηθικά και δεοντολογικά πρότυπα, και παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο οι εργαζόμενοι μας μπορούν να αναπτύσσονται ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι.

Η υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού μας, αποτελούν εγγύηση για την ορθή διάγνωση και τη γρήγορη διεκπεραίωση των ιστολογικών και άλλων εξετάσεων που διεξάγονται στο εργαστήριο μας και συνιστούν τις βασικές αρχές λειτουργίας μας.

Το παθολογοανατομικό εργαστήριο ISTOMEDICA, με γνώμονα την ποιότητα, την ταχύτητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών για έγκαιρη διάγνωση, διενεργεί όλες της διαγνωστικές μεθόδους που απαιτούνται και οι οποίες υποστηρίζονται από τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στην Ελληνική αγορά.

Επιπλέον, η πολιτική τιμών που αποφασίστηκε να ακολουθηθεί, βασίζεται πάνω σε αξίες, ιδανικά και φιλοσοφία, που αποτελούν και τις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης. Εστιάζεται, στην καλή συνεργασία με τους συνεργάτες Ιατρούς, Νοσοκομεία και Κλινικές, αλλά και στην παροχή της δυνατότητας σε όλους τους εξεταζόμενους, την δύσκολη αυτή περίοδο, για υψηλού επιπέδου Ιατρικές υπηρεσίες, με ταχείς ρυθμούς και χαμηλό οικονομικό κόστος.

Το Παθολοανατομικό εργαστήριο Istomedica είναι πιστοποιημένο με το υψηλότερο ποιοτικά στανταρντ ISO 15189 και επίσης έχει επιτύχει την διαπίστευση των υπηρεσιών του απο το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Αριθμός Πιστοποιητικού 1098).

Ο Προηγμένος Εξοπλισμός μας

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα με τον πλήρη αυτοματισμό τους, εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων τεχνικών, σε ταχύτατους και πρωτόγνωρους για την αγορά χρόνους, ενώ η μηχανοργάνωση του κέντρου επιτρέπει την εφαρμογή καινοτόμων υπηρεσιών και ελέγχων.


Ο εξοπλισμός και τα χρησιμοποιούμενα αντιδραστήρια, είναι συμβατά με τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς που θέτει η Ελληνική νομοθεσία και η Ευρωπαϊκή Ένωση.


Οι εγκαταστάσεις και τα «κλειστού» τύπου τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, προστατεύουν την υγεία των εργαζομένων και επιτρέπουν η εργασία να πραγματοποιείται σε ένα ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον.

Το  Ανθρώπινο Δυναμικό μας

Οι Επιστημονικά Υπεύθυνοι Ιατροί

Ιατρός Παθολογοανατόμος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ιατρός Παθολογοανατόμος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ιατρός Παθολογοανατόμος

Ιατρός Παθολογοανατόμος

Βασίλης Μηλιώνης

Ιατρός Παθολογοανατόμος

Ιατρός Παθολογοανατόμος

Οι Συνεργάτες μας

  • Για Μοριακές Αναλύσεις, Ανιχνεύσεις Μικροβιακών Παθογόνων και Διαγνωστικών Δεικτών Φαρμακοκινητικής Δράσης ή Γενετικής Προδιάθεσης με την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Αθηνών κυρία Μαρία Γαζούλη.

 

  • Για Κυτταρολογικές Αναλύσεις, με την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Διευθύντρια Εργαστηρίου Διαγνωστικής Κυτταρολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ”, Κυρία Θωμοπούλου Γεωργία.

  • Για την Αλληλούχιση DNA, το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο με την OncoDNA.

  • Για τις αναλύσεις της Υγρής Βιοψίας, με την Καθηγήτρια Αναλυτικής και Κλινικής Χημείας, κυρία Ευρύκλεια Λιανίδου απο το τμήμα Χημείας ΕΚΠΑ.

Το Διοικητικό Προσωπικό

Γενικός Διευθυντής

Μαριγιάννα Μπανούση

Διευθύντρια Reporting & Υποστήριξης Συνεργατών

Θεοδώρα Κόκκορη

Υπεύθυνη Γραμματείας & Τιμολόγησης Συνεργατών